Van week 3 tot en met 4 weken.

                26/12/2020

Onze huidige vooruitgang:

Zoals jullie kunnen zien gaat het stappen al heel goed, mama had het toch gezegd. Wij stappen al goed, onze oortjes werken momenteel ook al goed en onze tandjes zijn er door want wij eten nu al drie keer per dag. Goed hé wat een vooruitgang aan zo een tempo.

Ook komt papa nu regelmatig bij ons maar dat is vooral om mama een beetje te helpen met ons onderhoud want wij zijn wel met z'n acht hé. Jullie kijken er natuurlijk naar uit om ons met eigen ogen te zien, in het echt zijn wij natuurlijk nog veel knapper hihi. Maar nog enkele dagen geduld dan zijn wij 4 weken en zij wij immuum voor het corona virus hahaha !!!

❤❤❤❤❤❤❤❤

 

 

                             29/12/2020

Vandaag zijn we 4 weekjes:

Vanaf deze periode begint Oma het druk te krijgen en kan ze amper volgen om de website bij te houden. De foto's maken is geen probleem de fotoshoot da's een ander verhaal want nu blijven wij niet meer mooi stil zitten natuurlijk net als het wegen dat moet Oma nu afronden omdat wij niet stil zitten doet de weegschaal dat ook niet hahaha. Daar komt dan ook bij dat wij drie keer per dag ons eten van oma krijgen en dan mag ze ook heeel veeel alle plasjes vegen.

Wij hebben ook al onze 2de ontwormings kuur gekregen en op de foto's kan je zien dat we ons terrein aan het vergroten zijn. Mama gaat nu heel vaak door het hondenluik zodat wij niet achter haar aan kunnen, maar dat zal ook niet meer zolang duren hoor mama dan kunnen wij dat ook. Wij hebben van oma dan ook weer een hele boel nieuw speelgoed gekregen om van alles te ontdekken en te leren kennen.

Geniet van onze foto's en filmpjes dan gaan wij nu verder spelen.

💋💋💋💋

 

 

 

Onze Heren.

Onze Dames.