❤Bedankt Appa.❤

Wij nemen afscheid van onze witte bolletjes en onze nieuwe pup eigenaars verwelkomen ons schatjes in hun nieuwe thuis en hun omgeving. Ik pink een traantje  weg wanneer ze ons huis verlaten , maar ik weet ook dat elk wit bolletje een goede thuis zal hebben wat mij een gerust gevoel zal geven wanneer het huis hier leegloopt.

Wij wensen jullie vele zalige jaren met je Zwitserse Witte Herder en juliie weten het maar ik zeg het nogmaals heb je nog een vraag of zit je ergens mee wacht niet om me te contacteren , ik zal blij zijn om jullie met de mogelijke raad die ik bezit te kunnen bij staan in de opvoeding van je pup.

Wij laten toch ook nog graag even de laatste gewichtjes weten bij het vertrek van onze schatjes. Niet dat het zo belangrijk nog is maar toch fijn voor de baasjes om te weten hé.

 

Jongens :

Zwart Bandje : 7.700 kg  

Gaat naar de Familie Cooreman Dirk en Martine van Idegem. Zal de naam Bengo dragen.

Grijs Bandje : 7.300 kg

Mag bij het gezin Delvaux Karl van Herent bij Leuven en krijgt de naam Yuki.

Bruin Bandje : 7.500 kg

Kreeg onverwachts toch het leuke gezin Fred en Diana Lutke- Schipholt van Bingelrade Nederland en heeft dan ook een leuke Nederlandse naam gekregen Pim.

 

Oranje  Bandje : 7.300 kg

Gaat naar Mevr Wils Miryam van Niel bij Boom en krijgt de roepnaam Django.

 

Meisjes :

Geel Bandje : 6.800 kg

Blijft  bij ons ,  haar navelbreukje zal worden weggehaald zij wordt een mooie en lieve witte herder. Daarom hebben we haar da naam Mara gegeven ( altijd mooi )

Roos Bandje : 6.500 kg

Blijft bij ons in het gezin en zal naar de naam Momo luisteren.

Blauw Bandje : 6.400 kg

Is naar de Fam Colenburg Sabrina en Daniel van Maastricht en zal geroepen worden als Dunya

Wit Bandje : 6.900 kg

Gaat naar de Fam Vandeloock Koen en Bea van Alken en zal voortaan luisteren naar Mirca.

Paars Bandje : 6.100 kg

Is bestemd voor de Fam Devries Danny en Claudine van Tielt en gaat luisteren naar de naam Neyva.

Groen Bandje : 6.100 kg

Gaat wonen bij Mevr Delvaux Katleen in Zichem en mag de naam Mishka dragen.

Rood Bandje : 6.200 kg

Is bestemd voor de Fam Colson Guy en Els van Grimbergen en krijgt de naam Stella.

 

 • Blauw Bandje (Dunya)

  Gaat naar een leuk gezin met 4 kinderen en later horen we waarschijnlijk meer van haar.

 • Groen Bandje (Mishka)

  Mag elke dag mee met het baasje om al de dieren te gaan voederen en krijgt er een scheper bij als grote broer die haar mee zal opvoeden.

 • Paars Bandje (Neyva)

  Onze kleinste meisje maar zeker met niet minder streken , krijgt de opleiding van de oudste dochter in het gezin waar iedereen zal van kunnen meegenieten.

 • Oranje Bandje ( Django )

  Gaat een fijn leven tegemoet samen met Harvey (Spaanse rakker die een goede thuis heeft gekregen in dit gezin)die hem samen met baasje mee zal opleiden en regelmatig een duikje zal nemen.

 • Wit Bandje ( Mirca )

  Dit fijn gezin heeft het geluk mogen hebben om hun vorige witte herder 13 jaar bij hun te hebben gehad. Wij wensen dan ook dat onze Mirca de komende 13 jaar zal invullen met het nodige katte kwaad.

 • Grijs bandje ( Yuki )

  Zal bij dit leuke koppel een mooi en rustig leven krijgen en heeft de eer om het domein onder zijn hoede te nemen.

 • Zwart Bandje ( Bengo )

  Gaat naar dit leuke koppel zij hebben zich mee ingezet om de pups aan de leiband te leren lopen waarvoor veel dank. Al hun vrije tijd zal waarschijnlijk besteed worden aan hun honden.

 • Bruin Bandje ( Pim )

  Pim was voorzien om bij ons te blijven maar ik kon deze mensen niet teleurstellen, jullie gaven me zo een goed gevoel dat ik zeker weet dat ook dit wit bolletje van me een leuke thuis krijgt met alle liefde en beste zorgen.

 • Rood Bandje ( Stella )

  Rood bandje heeft dan wel tot laatste gewacht op zijn baasjes , maar heeft dan het ook het voordeel gekregen om samen met haar zusjes enkele nachten al in de bench te slapen. De baasjes net terug van vakantie en nu komt ook voor hun het echte werk het opvoeden van een pup.

 • Roos Bandje ( Momo )

  Mijn eigen keuze viel op het roze bandje of dat een goede keuze was valt nog af te wachten ik zal bij haar zeker op mijn strepen moeten staan want zij is de kei van de graafwerken in onze tuin.

 • Geel Bandje ( Mara)

  Deze schat werd nog niet gekozen vanwege haar navel breukje , zij mag met veel plezier ons gezin aanvullen tenzij het lot anders beslist. Daarom heb ik haar ook de naam Mara gegeven met de betekenis altijd mooi. Zij zal dan ook net zo als de anderen een pracht van een meid worden met of zonder navel breukje.

Liefste puppy's bedankt voor deze mooie belevenis.

Ik wil toch nog graag een woordje kwijt.

Met veel liefde en geduld heb ik uitgekeken naar jullie komst.

Met veel liefde en vreugde heb ik je mama verzorgd.

In deze mooie periode kreeg ze vaak een exstraatje.

Met veel liefde en zorg kwamen jullie op deze grote wereld, en zag ik jullie geboren worden één voor één.

Met veel liefde hebben je mama , ik , Soner en Shauni voor jullie gezorgd. Waarvoor ik hen wil danken en ook zo trots mag zijn op mijn kinderen.

Elke dag zag ik jullie groeien , veranderen en iets nieuws leren.

Wat gaan 8 weken toch vlug voorbij , ik had gehoopt dat het afscheid dit keer makkelijker ging zijn maar niets is minder waar.

Ik ben voor elk van jullie een leuk en lief baasje tegen gekomen.

Met veel liefde en zorg heb ik afscheid van jullie genomen en voor elk van jullie heb ik een traantje moeten weg pinken.

Ik wens dan ook voor jullie en je baasjes een zalige en lange toekomst samen. Een toekomst vol leuke belevenissen samen.

Mijn liefste pups zorg goed voor je baasjes en een dikke knuffel van jullie mama en mij (Oma) want dat blijf ik een beetje.

Dunya❤, Mishka❤, Neyva❤, Django❤, Mirca❤,

Yuki❤, Bengo❤, Pim❤en Stella❤

Laat je baasjes trots zijn op jullie. 

Want Appa , ik , Limi , Xena , Momo❤ en Mara❤

Soner en Shauni zijn het al.

❤❤❤

 

 

Wij kijken uit naar de puppy réuni om jullie terug te zien.