Wij verwachten eind januari een nestje van..... 

❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤ Onze toekomstige ouders !! 

❤❤❤❤❤❤❤❤

Mama 

 Lovely Limi Jumana's White Castle.

Papa

Odin van 't Sarsven.

www.odinvanhetsarsven.be 

Oef oef,

Later dan mijn berekeningen maar het is zo ver.

Eindelijk is onze dame loops, in het laatste weekend van november zal de dekking plaats hebben.

Afwachen of ons koppel ook verliefd wordt natuurlijk.

Wij houden jullie alvast op de hoogte.

❤❤❤

                                                                                                       2/12/2019

 

Nieuws nieuws !!!

Zoals verwacht zijn we afgelopen zondag met onze dame naar haar vriendje Odin gegaan en we waren natuurlijk benieuwd of ze verliefd zouden worden. Maar ons koppel zag het meteen zitten en het was liefde op het eerste gezicht zullen we maar zeggen.

We kunnen nu gaan uitkijken naar de echo die we normaal net voor kerstmis gaan laten nemen. Dan kunnen we uiteraard pas met zekerheid zeggen of onze dame ook drachtig is en of die witte bolletjes met veel of weinig gaan zijn.

Wij kijken er nu al naar uit en tellen zelf ook al af hoor.

28/12/2019

 

Hoera Hoera,

Wij zijn in blijde verwachting.

Onze toekomstige mama zal als de berekeningen juist zijn tegen het einde van Januari bevallen met hopelijk veel en vooral gezonde pups.

Jullie kunnen ons dan ook vanaf nu wekelijks volgen en vanaf de week voor de bevalling krijgen jullie 3 maal per week een up-date van ons. Zodat jullie alles van op de eerste rij kunnen volgen. 

Duim dus maar allemaal mee dat alles binnenkort goed mag verlopen.

❤❤❤

                                                                                                                     15/01/2020

 

Dracht,

 

Vandaag zijn we 45 dagen zwanger. Wat wil zeggen nog een dikke 14 dagen te gaan en wij komen naar de grote wereld.

Onze mama die doet het heel goed eten als gek en in goede conditie, mama haar buikje is nog niet echt dik hoor maar vanaf nu gaan we veel harder groeien en tegen volgende week zal mama haar buikje er al heel anders uitzien hoor. Voorlopig blijven wij nog knus bij mama waar het lekker warm is samen en veel eten om te groeien.

Vanaf de dag dat onze dame 55 dagen zwanger is gaat Oma twee maal per dag de temperatuur meten. De dag dat deze één graad daald dan zal er binnen de 48u de eerste pup geboren worden. Lekker spannend en jullie kunnen het hier meevolgen natuurlijk.

Duimen jullie mee voor een goede dracht??

👍👍👍👍

                                                                                                               25/01/2020

 Vandaag:

zijn we 55 dagen zwanger en begint het allemaal af te korten en natuurlijk spannend te worden voor iedereen. Want vanaf vandaag zal Oma ook beginnen met mama haar tempertuur twee maal per dag te nemen. Eénmaal mama haar temperatuur met gemiddeld één graad zakt zal de eerste pup van ons binnen de 24 u geboren worden.

Zowel mama als wij stellen het goed hoor, ons mama is minder dik dan Oma gewoon is en maakt zich toch een beetje zorgen en denkt daarom dan ook dat we niet met zo heel veel gaan zijn dan bij mama haar vorige drachten. Het wordt dus super spannend met hoeveel we gaan zijn, maar het belangrijkste voor Oma is toch wel dat de bevalling vlot verloopt en we allemaal in goede gezondheid zijn. Maar beweging is er al volop in mama haar buik hoor oh ja wij zijn ons toch ook al een beetje aan het voorbereiden om naar de grote wereld te gaan. Want mama heeft ons stilletjes verteld dat het toch wel een heel karwei is voor ieder van ons en we daarom goed moeten voorbereid zijn.

Mama krijgt nu natuurlijk ook elke dag al extra eten en verwennerij, onze bevallingskamer is al helemaal in gereedheid gebracht inclusief steriel gemaakt wat nodig is voor een bevalling.

Zowel mama als wij zijn nog heel rustig en op ons gemak want het is nog niet voor vandaag maar jullie mogen toch wel al mee duimen op een goed verloop de komende dagen. 

Je kan hier onderaan mee de temperatuur opvolgen van ons mama.

👍❤👍❤👍❤👍

Temperatuur:

                           Ochtend    Avond

25/01 Dag 55       37.8°       37.9°

26/01 Dag 56       37.5°       37.8°

27/01 Dag 57       37.8°       37.7°

28/01 Dag 58       38.1°       37.6°

29/01 Dag 59       37.8°       37.7°

30/01 Dag 60       37.8°       37.7°

31/01 Dag 61       37.7°       38.1°

01/02 Dag 62      37.1°

Oma vermoed dat wij aanstaande nacht naar de grote wereld komen.

Via FB zullen de eerste meldingen komen daarna vind je alles op de pagina Geboorte 😉

                                                                                           

29/01/2020

 

Wij zijn klaar:

Ja hoor zowel mama als oma zijn er klaar voor, alles ligt klaar op zijn plaats, is ontsmet en is in gereedheid gebracht. Wij zijn vandaag 59 dagen aan het groeien in mama haar buik, tot nu toe zijn er nog geen symptomen dat we er al uit willen. Maar ook nog geen paniek we hebben nog tijd en elke dag dat we langer in mama haar buik zijn, hoe sterker we zullen zijn bij de geboorte natuurlijk.

Wij weten ook wel dat jullie vol ongeduld uitkijken naar ons maar alles op zijn tijd en geduld wordt altijd beloont zeggen ze hé.

Duimpies omhoog en vingers gekruist❤❤❤