Wij verwachten eind Mei een nestje van..... 

❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤ Onze toekomstige ouders !! 

❤❤❤❤❤❤❤❤

Mama 

 Maska (Mara) Jumana's White Castle.

Papa 

Nardo Jumana's White Castle

Oef oef,

Later dan mijn berekeningen maar het is zo ver.

Eindelijk is onze dame loops, na het weekend van 21 maart zal de dekking plaats hebben.

Ondanks de corona epedimi hopen we op een goede dekking en een gezond nestje.

Wij houden jullie alvast op de hoogte.

❤❤❤

                                                                                                       24/03/2020

 Nieuws nieuws !!!

Zoals verwacht is onze dame afgelopen week enkele malen gedekt door onze man des huizes Nardo.

We kunnen nu gaan uitkijken naar de echo die we op 20 April gaan laten nemen. Dan kunnen we uiteraard pas met zekerheid zeggen of onze dame ook drachtig is en of die witte bolletjes met veel of weinig gaan zijn.

Wij kijken er nu al naar uit en tellen zelf ook al af hoor.

                                                                                21/04/2020

Hoera, Hoera,

Wij zijn in blijde verwachting en we hebben toch wel verschillende vruchtjes kunnen zien, dus dat belooft natuurlijk. We tellen onze toekomstige pups niet omdat het heel moeilijk is om juist te tellen. Tijdens de bevalling kan er ook altijd wel iets mis lopen natuurlijk en het plezante van de verrassing met hoeveel ze gaan zijn is eraf naar mijn mening. Maar als ze allemaal gezond ter wereld mogen komen gaan ze zeker met voldoende zijn.

Je kan vanaf komende week mama hier volgen tijdens haar zwangerschap en we gaan proberen om jullie zoveel mogelijk te laten mee genieten van jullie toekomstige witje.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

                                                              03/05/2020

Wij zijn vandaag,

veertig dagen zwanger wat wil zeggen dat wij nog een 20 tal dagen te gaan hebben en moeten groeien in mama haar buik(je). Je kan het misschien nog niet zien op foto maar mama haar buikje begint al goed stevig te worden hoor. Mama heeft zo een grote honger altijd dat oma gisteren bijna haar vinger kwijt was mama dacht dat die vinger ook een snoepje was hihi. 

Zowel met mama als de zwangerschap verloopt momenteel alles zoals het moet, veel honger, goede conditie en op tijd rusten zodat wij goed kunnen groeien. Vanaf nu kan je ons wekelijks volgen hoe alles verloopt. Deze week gaat oma de werpkist klaar zetten, ale eigenlijk onze slaapkamer zegt ze want we gaan toch een tijdje op onze meest knusse plaats verblijven natuurlijk. Want zolang wij nog niet kunnen zien en beginnen te stappen zal dat ons plaatsje zijn samen met mama.

Vanaf volgende week krijgt mama ook extra eten, nu ook al wel een beetje hoor maar oma probeert het toch te beperken. Want als mama te dik zou worden dan worden wij ook te dik en met het gevolg dat de bevalling dan moeilijker zal zijn net omdat wij te dik zijn hé.

Volgende week horen en zien jullie ons(mama) weer en kunnen jullie onze kamer bewonderen.Natuurlijk verwachten wij dat jullie nu alvast gaan mee duimen op een goede en vlotte bevalling toch??

❤❤❤❤❤❤❤❤

                              11/05/2020

Vandaag zijn we???

48 dagen zwanger, mama en Oma zijn al zo goed als helemaal klaar. De werpkist of onze slaapkamer is al opgezet, nu de beertjes niet vergeten hé Oma. Nog een paar dingetjes om de puntjes op de I te zetten zoals de weegschaal, de gesteriliseerde handdoeken en handgel want ook wij houden rekening met het corona zegt Oma. Er is wel niemand ziek maar beter voorkomen dan genezen, ook al zijn we er niet vatbaar voor je weet maar nooit toch ??

Vanaf volgende week maandag begint Oma met het opnemen van mama haar temperatuur 2 maal per dag jullie kunnen het dan ook al een beetje mee volgen. Want als mama haar temperatuur daalt met ongeveer 1° dan zijn we in aantocht hoor en worden wij tussen de 24 en 48 u verwacht.

Onze mama doet het noch steeds uitstekend net als wij, met veel zin begint mama aan haar eten en geniet enorm van de extra aandacht en snoepjes natuurlijk. Ondertussen begint mama haar buikje al goed dik te worden en ook zij wacht geduldig af.

Wij gaan natuurlijk eerst nog een tijdje bij mama blijven om te groeien en lekker warm en knus bij elkaar te blijven.

Wij houden jullie uiteraard verder op de hoogte van het hele gebeuren.

❤❤❤

          19/05/2020

Het komt nu heel kortbij,

want wij zijn vandaag 55 dagen zwanger en vanaf vandaag is oma dan ook begonnen met het meten van mama haar temperatuur. Nu wordt er elke dag nog meer naar uitgekeken natuurlijk nu het zo kortbij komt. Het worden weer spannende dagen voor oma hoor. 

Wij groeien elke dag een beetje in mama haar buik en gaan dus ook al meer gaan bewegen zodat oma ons goed kan voelen en wij haar gerust kunnen stellen zodat alles in orde is met ons hihi.

Jullie kunnen dan ook vanaf vandaag mama haar temperatuur mee volgen zodat jullie ook weten wanneer het niet meer lang zal duren voor we er zijn. Want wij weten dat onze toekomstige baasjes ook heel hard uitkijken naar onze komst natuurlijk. 

💋❤❤❤💋

                    19/05/2020

Temperatuur:

Zwanger     Dag        Ochtend   Avond

55           Dinsdag       37.8°      37.9°

56          Woendsdag   37.7°      38.0°

57          Donderdag   37.6°      37.8°

58          Vrijdag         38.3°      38.4°

59          Zaterdag      38.1°      37.9°

60          Zondag        37.4°       38.0°

61          Maandag     37.6°       37.9°

62          Dinsdag      37.5°       37.5°

63         Woensdag     37.3°

                           24/05/2020

Dag 60 van mijn zwangerschap,

wij honden mogen bevallen vanaf dag 58 van onze zwangerschap tot dag 63. We hebben dus nog wel een paar dagen de tijd voor we ons moeten ongerust gaan maken. Maar aan mama haar temperatuur te zien komt het nu toch wel heel dicht bij. Het begint voor mama nu toch ook allemaal wel door te wegen hoor, de laatste loodjes wegen het zwaarste zeggen ze toch.

Mama heeft wel al voorweeén gehad maar dat is voorbereiding zodat wij kunnen afdalen in mama haar buik, maar het is hier zo knus en warm ook bij mama hé. En we weten natuurlijk niet wat ons te wachten staat in die grote wereld ook. Bewegen doen we genoeg hoor want Oma komt regelmatig haar handen op mama haar buik leggen om te voelen hoe wij bewegen want dan voelen wij haar warme handen en dat vind oma altijd zo leuk.

Allemaal duimpjes omhoog voor de komende dagen en uren.

💋❤💋❤💋❤💋