Wij verwachten een nestje in oktober van..... 

❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤ Onze toekomstige ouders !! 

❤❤❤❤❤❤❤❤

Mama 

 Qyra Ice White Wonder.

Papa 

Nardo Jumana's White Castle

               

  18/08/2020

Loopsheid: 

Wij hebben op 11 en 12 augustus samen de liefde leren kennen, wat het resultaat heeft gegeven dat er een grote kans is dat onze dame gaat zwanger zijn als de natuur ons een beetje goed gezind is natuurlijk. Rond eind augustus begin september gaan we een echo nemen en dan kan er met zekerheid gezegd worden of er nakomeling zullen zijn van dit mooie koppel en deze fantastische combinatie.

Duimen dus allemaal omhoog want voor ons meisje zal het de eerste keer zijn en dus een enorme ervaring voor haar, wij hopen dan ook dat alles goed verloopt en ze een prachtige dracht mag hebben.

👍👍👍👍👍

                              9/9/2020

Zwanger of niet zwanger:

We kunnen het momenteel nog niet zeggen, we zijn gisteren geweest voor een echo maar hebben nog niks kunnen zien. Aanstaande maandag gaan we terug een echo nemen dan zouden de vruchtjes zeker zichtbaar moeten zijn als ze zwanger is. Ik hoop dan alsnog iets mooi's te zien, natuurlijk is de kans er nu ook wel dat ze niet zwanger blijkt of dat ze geen groot nestje zal hebben. Ze reageerd nochthans als een dame die zwanger is aanhangkelijk en uitgehongerd HIHI.

We houden de duimen nog een weekje omhoog, zodat we onze toekomstige baasjes hopelijk toch nog goed nieuws kunnen brengen.

👍👍👍

                             15/09/2020

Spijtig :

We moeten jullie melden dat onze dame niet zwanger is, we vinden dit ontzettend spijtig maar natuurlijk de natuur is één van de weinige dingen die we niet in de hand hebben en daar moeten we ons bij neer leggen of we dat nu leuk vinden of niet.

Voor onze toekomstige baasjes die hier al enorm naar uit kijken hebben we niet helemaal slecht nieuws.

Ik reken nu op mijn andere dame Mara die einde van de maand loops wordt, dan zou de verwachte periode voor de baasjes 2 maanden opschuiven.Als de natuur dan wel meewerkt dan zullen deze pups rond begin januari geboren worden en naar de baasjes kunnen rond begin maart. Uiteraard kunnen de mensen die liever niet wachten me dit best evenper email te laten weten.