Puppy Reuni 2018

Ook dit jaar een geslaagde Witjes & Puppy Reuni.

 

Een grote opkomst van onze nakomelingen en hun baasjes maakt me op deze dag de meest trotse & fiere hobby fokker van het land waar ik van droomde. Uiteraard zijn we begonnen met een wandeling geen te grote want we hadden het zonnetje bij ons met 25°, onze witjes waren dan ook heel blij om in de vijver te springen & even te gaan afkoelen. We hadden ook wel een hele grote drinkbak staan die mee gebruikt werd om onze pootjes in af te koelen, 2 vliegen in één klap dus. Bij ons woordje uitleg hielden we één min stilte voor onze 3 witjes die vorig jaar de regenboog brug zijn over gegaan. We hebben onze mensen die zich elk jaar inzetten toch ook nog even in de bloemetjes gezet, samen met onze meest trouwe witjes baasjes die er elk jaar weer met plezier bij zijn. Na onze groepsfoto's was het tijd voor een hapje en drankje terwijl onze witjes zich nog wat konden uitleven.

De ultieme foto waar Oma nog van droomt om enkel witjes op afstand te laten liggen zonder baasje is niet helemaal geslaagd. Wanneer er één witje opstaat natuurlijk zijn we vertrokken en uiteindelijk hadden we soms meer baasjes dan hondjes op de foto haha, dus allen oefenen voor volgend jaar zodat we die ene perfecte foto kunnen maken. Niet getreurt hoor we hebben er toch een aantal mooie uit gehaald. 

 Maar het belangrijkste is dat we een fantastische dag hebben mogen beleven & wij kijken al uit naar 2019 met terug een grote opkomst van onze witjes.

Het zijn zoveel foto' s dat het 2 pagina's geworden zijn,omdat het enorm moeilijk kiezen was & ze staan er dan nog niet allemaal op. Jullie mogen  ze zelf afhalen & lukt het niet geef dan eventjes een seintje. 

Aan alle baasjes een dikke merci & knuffel om aanwezig te zijn, want voor Oma is het één van de mooiste dagen van het jaar, haar dag om te genieten.

Bedankt ❤

 

(er zijn 2 pagina's met foto's)