20/09/2015

 

Afscheid,

 

Het afscheid blijft een moeilijke periode, ik maak mezelf altijd wijs het zal nu wel beter lukken. Maar niks bij elke pup die het huis verlaat is het mezelf bedwingen en naarmate het leeg loopt wordt het erger tot ik bij de laatste de deur dicht doe en mijn tranen de vrije loop laat. Want we sluiten hier alweer een fantastische periode waar ik als bevoorrechte van heb mogen genieten.

Graag wil ik iedereen bedanken voor het voltallig aanwezig zijn bij de puppybezoeken en toch ook de mooie geschenken die mooie herrinnering zullen blijven aan deze periode. Het mooiste geschenk blijft nog altijd de gouden mand die jullie aan onze schatjes hun toekomst zullen geven en de gezinnen die we gelukkig maken met onze witte wondertjes. Graag wil ik ook Marie bedanken voor haar hulp en grote inzet.

 

Liefste puppy's,

Jullie mama en Oma vonden het zalig om 8 weken van jullie prille leven te mogen genieten. Wij telden af tot aan jullie geboorte, spijtig genoeg verliep de bevalling minder vlot en hebben we enkele van jullie niet het geschenk van het leven kunnen geven. Wij zijn ervan overtuigd dat zij vanuit de hondenhemel mee kijken en jullie beschermen, ook hen zullen wij niet vergeten en zitten in ons hart. Na deze 8 zalige weken is het voor jullie tijd om verder op ontdekking te gaan en met jullie baasjes de grote wereld te ontdekken. Wij wensen jullie en je baasjes de mooiste, zaligste en langste levensjaren die er bestaan.

Geniet samen van het leven dat je leeft.

❤❤❤❤❤❤❤

Appa bedankt voor de zorg van deze 7  knuffels.

 

 

 

Zwart Bandje kreeg de naam Bono bij de Fam Dewez en zal het knuffelbeest des huizen worden.

De fam Raeymaeckers koos voor het Rode Bandje en kreeg de naam Arrow, hij mag lekker mee op al die wandelvakanties.

Ons Oranje Bandje genaamd Kaito zal bij zoon en schoondochter van de fam Raeymaeckers het huis onveilig maken en nog regelmatig bij broertje gaan ravotten.

Milo Bruin Bandje mag bij de Fam Blaecher een gouden mandje vullen en kreeg een lief vrouwelijk baasje.

Onze enige dame werd gedoopt als Kora en gaat het gezin Vanden Bossche vergezellen in de toekomst.

De Fam Knockaerts koos voor onze slaapkop het grijze Bandje genaamd Bono en zal de jonge spruit Quin leren hoe hij met zo een groot knuffelbeest moet omgaan.

Blauw Bandje kreeg de Naam Koda en zal zijn knuffels mogen delen bij de Fam Vanmaele, hij krijgt er een broertje bij om samen alles op stelten te zetten.