Hier kan je onze baasjes leren kennen & waar we naartoe getrokken zijn.

Wij wensen alle baasjes veel succes en vele jaartjes samen met jullie Witje.

Onze eerst geborene, het blauwe bandje heet voortaan Raiko: mijn baasjes Joeri & Jonas gaan goed voor mij zorgen hebben ze beloofd. Samen wonen wij nu in Kuringen.

Onze 2de Reu het Bruine Bandje kreeg de naam Neve: Ik kreeg er een hele familie bij hoor, baasjes Stijn & Inez samen met 2 pubers en nog speciaal een broertje voor mij om mee te spelen hihi. Wij wonen allemaal samen in Westerlo.

Ons Grijze Bandje heet voortaan Haiko: Ook ik kreeg er een hele familie bij, mijn baasjes Magali & Wim ga ik opleren tot volwaardige hondenbezitters. Ook mijn mensen broer en zus zullen op de proef worden gesteld. Want wij gaan samen in Ternat laten zien hoe het wel moet.

Het Zwarte Bandje kreeg de naam Storm: Mijn baasjes Nathalie & Wouter zijn al een beetje getraind hoor want mijn zus Nimra (ook een witje en officieel mijn echte grote zus) zal mij alle kneepjes en deugenieten streekjes gaan leren. Natuurlijk hebben nu ook onze mensen kindjes elk een hondje en een poes hihi. Als je aan de belgische zee bent denk je maar eens aan ons want wij wonen in Oostende.

In volgorde van de geboorte heeft het Paarse Bandje ondertussen ook baasjes gekregen hij heet voortaan Ezra: Mijn baasjes Bram & Karlijne keken er enorm naar uit om mij te komen halen. Natuurlijk heb ik me voorbeeldig gedragen en mag nu samen met de poes het huis onveilig maken in Oudsbergen.

Onze Dame met het Roze Bandje kreeg de naam Chiroi: Claudia & Erol hebben samen al enige kennis om hondjes op te leiden en durven dan ook de uitdaging met mij aangaan. Gaan zij mij opleiden of ga ik hun misschien nog iets kunnen bij leren? Wij houden het samen gezellig in Turnhout.

Het Witte Bandje heeft nu de naam Nika: Mijn Baasjes zijn Kris & Dalia, wij gaan heel veel op vakantie wandeling gaan want ik mag overal mee naartoe. Ons vaste stekkie is wel in Wechelderzonde en daar zal ik dan ook eerst mijn baasjes gaan opleiden tot echte honden eigenaren.

Als laatste Dame in de rij met het Oranje Bandje mag je me nu Penny noemen: Mijn baasjes heten Bram en Dagmar en zijn hellemaal gek op mij, maar ik ga ze toch nog een beetje les moeten geven denk ik. De poes des huizes zal me eerst moeten leren kennen voor ik ermee mag spelen. Ik ben nu woonachtig in Kapelle op den Bos.

Als laatste Heer van onze kroost het rode Bandje draagt de naam Koda: Mijn bazinnetje Marieke en baasje Andries zijn in de wolken met mij natuurlijk wij wonen nu samen in Bierbeek.