Geboren op 1/02/2020

1 Reutjes van 490gr

                                                                                                                         2/02/2020

 Voor Oma is dit helemaal nieuw:

Nog niet mee gemaakt maar voor alles is een eerste keer zeggen ze toch. Maar we zullen het ermee moeten doen en enkele mensen moeten te leur stellen vrees ik.

Onze reu is wel een forse en gezonde kerel van 490 gr wat dus wel veel is, maar is niet meer dan normaal denk ik dan als je maar alleen bent hihi. Langs de andere kant het is de natuur die beslist en dan beter één gezonde pup dan dat er vanalles zou zijn misgelopen en er dan maar ééntje zou overblijven

Nu gaat Oma ook wel even moeten wennen en de tijd nemen om het aan iedereen te vertellen natuurlijk.

Onze prins wordt nu enorm door mama in de watten gelegd en Oma kan ook iets rustiger genieten van deze knappe jongen.

❤❤❤

                                                        6/02/2020

 Dag 5:

In mijn jonge leven, ik stel het heel goed want mama en Oma zorgen heel goed voor mij. Aan eten kom ik natuurlijk niks tekort want de melkbar is helemaal voor mij alleen. Natuurlijk slaap ik nog heel veel, maar ik kan mama al heel snel vinden hoor. De warmte lamp heb ik ook al niet meer nodig, want meestal lig ik knus tegen mama haar buik of onder haar staart. Ik heb van Oma wel al een hele berg beertjes gekregen zodat ik me niet alleen voel als mama vlug haar behoefte gaat doen. 

Zaterdag ben ik al één week jong en krijgen jullie mijn eerste fotoshoot te zien.

❤❤😉❤❤

                                                                                                 8/02/2020

Eén week !!

Ja hoor ik ben vandaag al één week jong, voor Oma gaat het weer allemaal veel te snel hé. Ondertussen heb ik al een heel mooi zwart pigment en kom ik in gewicht goed bij. Ik stel het ontzettend goed hoor, ondertussen houden de beertjes mij gezelschap want ik kruip daar nu al regelmatig naartoe. Door dat ik maar alleen ben worden jullie extra verwend met mijn eerste fotoshoot & een filmpje van mij en mama uiteraard.

Slapen doe ik wel nog veel maar ik begin wel al het verschil te kennen met licht en donker en binnen een weekje zijn mijn oogjes open en kan ik mijn mama en Oma zien in deze grote wereld.

Onze volgende update vind je op een nieuwe pagina.

❤❤💋💋

  • Mijn gewicht

  • op één week

  • is 970 gr, goed hé !!