Onze belevenissen van week twee naar drie weken jong,

               

 09/03/2019

 

Papa op bezoek:

Jaja onze papa is al bij ons komen kijken en snuffelen en ons verzorgen, hij is zo voorzichtig en lief met ons maar wij zijn dan ook nog heel klein. Heb je gezien hoe groot onze papa is amai zeg als wij ook zo groot moeten worden, dan moeten we wel nog veel eten en groeien hoor wow.

Onze tandjes beginnen er al goed door te komen en oma heeft voor ons vleesje klaar voor straks zegt ze dat we mogen proeven maar dan zijn we wel benieuwd of dat wel lekker zal zijn. En gaan wij dat dan al kunnen eten? Oma zegt van wel er zal veel afhangen van hoeveel honger wij wel zullen hebben en nu is het ook maar een heel klein beetje zo groot als een soepballetje om onze maagjes te laten wennen aan vast voedsel.

Dan nu nog maar vlug een beetje slapen want als wij zo groot als papa moeten worden!!! 

 

                     11/03/2019

 

Op ondekking:

Wij zijn nu volop op ontdekking bij elkaar en alles om ons heen gaan we besnuffelen en proeven. Ook papa natuurlijk als hij langs komt dan moeten we toch ruiken of hij het ook wel is ja toch!!

Het vleesje dat we nu krijgen gaat er goed in hoor, wij eten nu twee keer per dag vlees en als we binnen een paar dagen niet meer genoeg hebben krijgen we drie keer per dag. Maar dat zal vlug zijn hoor want wij vinden dat heel lekker. Van oma mogen we nu nog op haar schoot eten, want dan kan ze lekker van ons genieten terwijl wij eten natuurlijk. Tegen als jullie op bezoek komen zullen we wel al uit onze kom moeten eten ook hé.

😙❤😘❤🤔❤🤭

😋❤😎❤🤪

💋❤🙃

           

 13/03/2019

 

Vandaag 3 weken jong of 21 dagen !!!

Wow wij zijn al 3 weken en natuurlijk maken wij nog elke dag onze vorderingen. Het stappen verloopt al heel goed hoor ook de tegels beginnen goed te gaan en lawaai maken kunnen wij ook goed vind Oma. Maar ja wij komen nu ook altijd uit onze slaapkamer en dan willen we bij mama gaan drinken maar die blijft niet altijd staan of liggen en dat vinden wij niet leuk dus dan maken wij gewoon heel veel lawaai hé.

Voor jullie is het nu ook niet meer zo lang om ons in levende lijve te zien en te knuffelen. Jullie zullen nog eventjes tevreden moeten zijn met de foto's en filmpjes maar dat zal wel lukken hé. Geniet al maar van onze derde fotoshoot ondertussen en ons filmpje met onze laatste nieuwtjes.

❤❤❤❤

 ❤❤❤

❤❤

Verkozen tot knapste gast van de week met 2.155 kg

Kijk eens hoe lief ik kan kijken en ook 1.905 kg hoor.

Ik ben toch ook lief en knap hé, want ik weeg 2.050 kg.

Ik blijf klein en fijn en lief met 1.760 kg.

Maar wij zijn allemaal mooi hé Oma, 2.115 kg ben ik al.

Knapste dame van de week en weegt 1.935 kg.

De dames zijn gewoon veeel knapper, ik weeg nu 2.005 kg

Dat vind ik er ook van hoor, met 2.025 kg.

Nog steeds op kop in gewicht met 2.320 kg Joepi ik win.

Dat kussen van mama ligt echt wel goed hoor !!