Wij zijn nu 7 weken & het komt allemaal dichterbij hoor..................

Ook zo slapen lukt wel hoor want er is niemand die mij ziet.

 

 11/04/2019

 

Ons laatste weekend met Mama & Papa:

Wij zijn nu al echte puppy's want wij mogen al mee opstap met Oma en Papa, als eerste worden de jongens getest. Gisteren mochten het blauwe, paarse & zwart bandje met papa mee naar het station. Onze reactie's waren zoals verwacht, natuurlijk brengt zo een rit wel heel wat stress met zich mee. Spijtig genoeg was er maar 1 foto gelukt en hoopt Oma vandaag op meer geluk met de andere jongens. De dames zijn als laatste aan de beurt en moeten wachten tot zaterdag hihi.

Voor Oma zijn de laatste 2 weken altijd heel druk omdat ze nog veel dingen moet klaar maken voor ons vertrek natuurlijk. De bezoekjes van de baasjes zijn er ook niet te vergeten en ze wil toch ook graag nog veel tijd bij ons door brengen. Want ze gaat ons vast en zeker missen.Vandaar dan ook even exuses van Oma dat er zo weinig op de site te zien is de laatste dagen.

Maar, maar onze fotoshoot is toch ook weer mooi gelukt dankzij Oom Stany en Tante Hilde en we staan er weer allemaal perfect op als hele mooie en brave witjes uiteraard. Zodat we het kiezen voor jullie extra moeilijk kunnen maken. 

Wij zien jullie allen in de komende dagen voor een definitieve beslissing en dan weten wij ook wie onze toekomstige baasjes zullen worden hé hé. Dat wordt wel tijd ook hé Oma !!!

😎😮😙🤒🤔

😀😉🤒🤪




Mijn schattige oortjes doen jullie smelten nu 6.250 kg

Mijn lievelingskleur ?? Bruin natuurlijk!! Nu 6.060 kg.

Ik kan wel mooi kijken vind je niet? Nu 6.450 kg.

Ik ben ook lief en schattig toch hé? Ideaal nu 6.060 kg

Mijn giraf gaat toch mee hé Oma? Nu 6.200 kg.

Een sportieve dame let op haar gewicht hé: 6.150 kg.

Zo trots als een pauw sta ik op nr 1 met m'n 5.880 kg.

Deze toffe dame blijft tof met haar 5.870 kg.

Nog steeds een zware knapperd hoor met nu 6.450 kg.

Ja onze spullen zien af met ons hoor!!!