Wij verwachten einde juni een nestje van ........

 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤ Onze trotse ouders zijn !! ❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Mama

Lavera Kaex of The heart of Lothian

 (Q-T)

Papa

Nardo Jumana's White Castle

(Nardo)

              18/05/2020

 

Wij zijn in blijde verwachting:

Een beetje onverwachts maar daarom niet minder welkom hoor. Mama en papa hebben het er zich even van genomen en genoten toen ze eventjes niet in het oog werden gehouden. Met dit als gevolg uiteraard.

Wij zijn nu ongeveer 25 dagen zwanger 

en kijken enorm uit naar deze combinatie.

❤❤❤

                                 05/06/2020

Vandaag ben ik 45 dagen zwanger:

Ik stel het goed, ik neem optijd mijn rust en heb heel heel veel honger. Maar ik sta ook elke dag klaar voor een wandeling hoor. Mijn buikje begint al goed dik en rond te worden waar ik als mama heel fier op ben.

Het begint natuurlijk allemaal dichtbij te komen want nog een dikke 14 dagen en dat is echt niet lang meer hé. Dan komen wij kijken wat er op jullie grote wereld te beleven valt.

❤💋❤💋❤

                        15/06/2020

Dag 55 van onze zwangerschap,

Vanaf vandaag beginnen we met het opnemen van de temperatuur van onze dame. De kans dat we in het weekend geboren worden zal heel groot zijn. Mama heeft een dikke dikke buik hoor. Oma hoopt dan ook dat we dit keer met meer zijn dan met 3 hihi. Alle voor bereidingen zijn gebeurd en alles is klaar om er aan te beginnen, alleen moeten jullie nog wachten tot wij klaar zijn om naar de grote wereld te komen.

❤❤💋💋👍👍

Temperatuur:

                               Ochtend    Avond

Maandag dag 55:     37.8°        38.2°

Dinsdag dag 56:      37.8°        37.7°

Woensdag dag 57:   37.7°        37.7°

Donderdag dag 58: 37.5°        37.1°

De laatste loodjes wegen het zwaarste, wij zijn vanmorgen om 05 uur begonnen aan de bevalling. De geboorte kan je vinden op onze volgend pagina.