Van onze 6de week tot 7 weken !!!

             3/08/2020

Onze baasjes

staan te popelen voor volgende week dan weten we wie er met wie zal meegaan dat wordt spannend want wij trekken allemaal heeel erg op elkaar hoor. Natuurlijk oma denkt: dat het nog maar een tijdje blijft duren om zelf te kunnen genieten van ons. Ons bezoek naar het station staat genoteerd voor deze week en vandaag komt de dierenarts langs voor onze ship en documenten in orde te brengen en een spuitje moeten we ook nog krijgen, als ze ons maar geen pijn doen want dan zeggen mama en oma dat we kleinzielig zijn en we zouden toch wel moeten kunnen laten zien dat we sterke puppy's zijn. Maar oma wij hebben zo een zacht en lief karakter net zoals mama en papa daar kunnen wij toch ook niks aan doen dan hé. 

Jullie kunnen alvast onze knappe foto's bekijken en gaan aftellen ................

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

                          7/08/2020

Het Station:

Amai was dat een leuke ervaring zeg, we zijn allemaal naar het station geweest en oma was heel trots op ons hoor. Want wij hebben dat allemaal perfect gedaan zegt ze ook de wagen was wel even stressen maar oma was bij ons en dan waren we toch allemaal gerust onderweg. Alle mensen aan het station die vonden ons natuurlijk te gek hé, ze waren dadelijk verliefd op ons wat hadden jullie nu gedacht. Jullie zijn toch ook verliefd op ons of niet soms?? 

Wat betreft de keuze van wie er naar welk baasje gaat hebben we het oma nu zeker er niet makkelijker op gemaakt net omdat we het aan het station allemaal zo goed hebben gedaan. Nu weet ze het helemaal niet meer en zit ze met haar handen in het haar hahaha. Misschien dat onze baasjes het wel weten wie hun voorkeur heeft?? 

Geniet van onze filmpjes en foto's en we zien elkaar dit weekend zeker en vast.

❤❤❤