Van onze 2de week naar onze 3de week.

                    6/07/2020

Wij zijn vandaag 17 dagen jong:

Onze oogjes zijn allemaal open ondertussen. Oma heeft ook de stang weggenomen want wij kregen te weinig plaats en dat geeft toch wat meer ruimte zegt oma. Ook hebben we nieuwe beertjes gekregen, maar wij zijn ook al wel zo sterk dat we uit de werpkist geraken hoor jaja !!! Vandaag hebben we ook voor de eerste keer van het vlees mogen proeven een heeeél klein beetje maar 5gr zodat onze maag kan gaan wennen aan vaste voeding. We vonden het allemaal heel lekker daarom gaan we vanaf nu twee x per dag vleesje krijgen zegt Oma, dan is het ook een beetje minder vermoeiend voor mama ook hé.

Stappen is nog een beetje moeilijk maar op onze filmpjes kan je zien dat het ons toch al wel aardig begint te lukken. Al doende leert men zegt mama met vallen en opstaan. Voorlopig kunnen jullie genieten van de foto's en filmpjes en gaan wij nog wat van ons luie puppy leven geieten.

❤❤❤❤💋❤❤❤❤

                                               11/07/2020

Van gisteren 3 weekjes jong:

Jaja hoor wij kunnen al zelf uit ons bed en wij trippelen al heel goed rond hoor. Wij vinden ons bed eigenlijk al te klein. Wij hebben dan maar beslist om mama te gaan zoeken en die grote beer zorgt ervoor dat wij ons niet pijn doen als we eruit kruipen goed gezien oma. Ons vlees gaat er heel goed in,oma geeft ons nu toch al zo een 30 gr twee x per dag goed hé. Ook zijn onze tandjes er al door dat is voor tegen als jullie ons komen bezoeken dat wij aan jullie kunnen laten voelen dat wij wel echte witjes zijn. Oma zet ons in ons bed na het eten zodat we er niet uit kunnen, anders weet ze niet meer wie nu wel en niet heeft gegeten want ze kan al niet meer zo goed onthouden hihi. Leren eten uit onze kommetjes is voor de komende dagen zegt mama want wij moeten dat kunnen tegen dat wij vier weken zijn, toch ook al weer niet om aan jullie te laten zien hoe zelfstandig wij wel niet zijn.

Hopelijk genieten jullie evenveel van onze filmpjes en fotoshoots als wij zelf doei !!!!

❤💋❤💋❤💋❤💋❤

De jongens:

1.535 gr

1.805 gr

1.580 gr

1.560 gr

1.670 gr

De meisjes:

1.600 gr

1.570 gr

1.640 gr

1.840 gr

Heerlijk die beer hoor !!