Bewonder mij hier

vanaf week één tot week drie!!

                                                                                                                   12/02/2020

Dag 11:

Oma zegt dat ik me dik slaap en eet, qua gewicht doe ik het dan ook voortreffelijk. Hebben jullie  al gezien wat een mooi zwart pigment ik heb, maja ik ben dan ook nu al de knapste hihi. En als ik groot ben wordt ik een hele knappe jongen zo zegt Oma. Mama kan me al wat vaker alleen laten en dan gaat ze naast ons bed liggen voor een beetje afkoeling en ze gaat al met een geruster hard haar behoefte doen hoor. Want mijn oom Nardo mag al bij mij komen kijken en snuffelen van mama maar alleen maar als ze zeker is dat Oma bij mij blijft hoor. Nu die grote Nardo gaat niks doen hoor want die heeft heeél graag puppy's en helpt altijd mee om te verzorgen.

Normaal wordt de website 3 x per week geupdaet maar omdat ik alleen ben heeft Oma beslist om het op 2maal per week te doen, ze vind het moeilijker nu haha Oma.

Voor mijn baasjes is het makkelijker onthouden ook dan, telkens op woensdag en zaterdag krijgen jullie de laatste nieuwtjes.

                                                          15/02/2020

Vandaag al dag 14:

jaja hoor ik ben vandaag al 14 dagen jong en van deze morgen zijn mijn oogjes open leuk hé. Mijn baasjes worden verwend de grote meneer op de drie filmpjes dat is nu mijn Oom, zoals jullie kunnen zien is hij alleen maar lief voor mij. Ik ben nu volop aan het oefenen hoe dat nu eigenlijk moet om vooruit te geraken want dat heb ik nog niet onder de knie. Maar Oma zegt dan blijven oefenen jongen en zodra ik goed op de dekens kan lopen zullen de tegels ook een stuk makkelijker worden omdat ik tegen dan al steviger op mijn poten ga staan hihi. 

Ik heb vandaag mijn officieéle naam gekregen van Oma en het is geworden TARIF wat betekent UNIEK en dat ben ik ook ja toch. Zoals mij is er maar ééntje. Geniet lekker van de filmpjes en de foto's en natuurlijk is mijn tweede fotoshoot er ook al.

❤💋❤💋❤

Wat een zalige beer zeg.

Oma,Mama kom me helpen ik zit vast hihi.

Samen met oom op de foto.

Ik heb me verstopt, waar ben ik ????

Kiekeboe hier ben ik gekkie.

Mijn naam Tarif Jumana's White Castle.

Deze knapperd weegt vandaag ik 1.930 kg.

Nee Oma ik ga niet meer op de foto, ik ben moe.

Alé ééntje dan, maar dan ga ik wel slapen hoor!!

                                      19/02/20

 

Ik ben al 19 dagen of 2.5 week jong:

Mijn oortjes beginnen open te gaan en mijn tandjes beginnen er door te komen, vandaag gaat ook oma mijn nageltjes knippen maar ze heeft me beloofd dat het geen pijn gaat doen. Ik oefen elke dag op het leren stappen maar is wel moeilijk hoor, buiten oefenen en eten doe ik nog niet veel? Ooh jawel wat ik wel heeél veel doe is slapen hahaha. maar ik moet dan ook nog heeél veel groeien ook hé.

Geniet van mijn filmpje en onze foto's. 

❤❤❤

 

                              23/02/2020

 

Nog één weekje,

en dan mogen mijn toekomstige baasjes met mij komen kennis maken. Het zal een hele belevenis zijn. Ondertussen lukt het stappen al een stuk beter, het stappen op de tegels zou tegen volgende week geen probleem meer mogen zijn zegt Oma. Maar ja ik ben zo lui als ik groot ben zegt ze want ik slaap nog steeds heel veel hihi. Ik heb vandaag wel voor de eerste keer vaste voeding mogen proeven en dat ging er vlot in, ook mijn eerste ontworming heb ik al gehad.

ik ben

nu toch al

2.840 kg