Afscheid nemen,

 

Met een klein hartje en achter gesloten deur moet Oma toch enkele traantjes vegen hoor, want afscheid nemen wordt er niet makkeijker op. Wij zullen jou ook missen hoor Oma, maar wij moeten nu de grote wereld gaan ontdekken met onze baasjes.

Wij willen iedereen namens Oma graag bedanken voor de vele geschenken vol lekkers en herinneringen aan ons. Natuurlijk is Oma haar grootste geschenk dat ze de beste baasjes voor ons heeft mogen uit kiezen. Want nu weet ze dat we allemaal in goede handen zijn en een mooie toekomst te gemoet gaan.

Oma wenst jullie allen veel leer plezier en een lang leven samen met ons, jullie zijn nu officieel erkende baasjes van een witje in huis.

 

Veel Succes aan: Yego, Qing & Merleau onze Heren.

              en aan: Qyra, Orora, Yuki, Luna, Willow & Qosmo onze Dames.

 

 

Bruin Bandje.

ik heet vanaf nu Yego samen met mijn baasjes Mike en Stephanie gaan wij de hondenschool in Zandvliet eens leren hoe je met een witje moet omgaan, zo was het toch hé Baasje of was het nu net omgekeert!!

Rode Bandje.

Ik kreeg de prachtige naam Qing en zal me ook zo gedragen, mijn toekomst ligt in Gelinden, samen met baasjes Sandra, Gunther & kids zullen we eens wat laten zien in Gelinden hoor.

Zwarte Bandje.

Voortaan Merleau genaamd mag ik samen met mijn baasje Jos de 2 poezen van baasje Anne het huis in Beverlo op zijn kop zetten. Hou je hartje al maar vast hoor Anne!!

Rose Bandje.

ik ben de nieuwkomer Qyra in het gezin van Vincent, Wendy & kids en ga in Beringen wonen. Mijn baasjes moeten nog veel leren, maar ik ga ze hier zeker bij helpen en heel lief zijn hoor!!

Witte Bandje.

Ik kreeg de mooie naam Orora en ga voortaan samen met grote zus Ziva en onze baasjes Eva & Joeri in Hallaar eens laten zien wat een pracht Witjes wij wel zijn.

Gele Bandje.

Ik Yuki mag voortaan het gezin en kleine dierentuin, leren hoe ze met een witje moeten omgaan. Zodat heel Dutzele en omgeven kan fier zijn op mij en mijn baasjes.

Oranje Bandje.

In genk zullen ze het weten hoor, want samen met baasje Toni ga ik Luna want zo heet ik in Lihos naar de hondenschool. Wij gaan het ze zeker niet makkelijk maken daar hé baasje hihi.

Blauwe Bandje.

Samen met baasje Christine en een beetje hulp van mama en papa gaan wij samen Spalbeek en Hasselt onveilig maken. Ik kreeg de mooie naam Willow.

Paarse Bandje.

Wij gaan samen lol maken in Koekelare want ik krijg er een grote witjes zus Toby bij, Toby heeft de baasjes Ellen en Tinny dan ook beloofd om mee voor mij Qosmo te zorgen en mee op te leiden tot een volwaardig Witje!