Wij hebben afscheid genomen van onze kroost en iedereen heeft een gouden mandje gekregen bij zijn  baasje om zo aan nieuwe ontdekkingen in het leven te beginnen. Wij wensen iedereen een zalige toekomst om te genieten van hun witje.

Wie zijn onze baasjes ??

Ik ben Lux het witte bandje samen met mijn baasje Tieneke krijg ik een opleiding om als hulphond te gaan werken in de toekomst, maar eerst ga ik genieten van mijn vriendjes om samen met hun Edegem te leren verkennen.

Hier is dan Ida het gele bandje, mijn baasjes Wim en Els hebben een groot gezin ik zal me dus niet snel gaan vervelen hoor. Er zal altijd wel iemand bereid zijn om samen met mij in Niel bij Antwerpen de boel onveilig te gaan maken.

Ik ben het Zwarte bandje en mijn baasjes hebben mij de naam Thor gegeven. Ik ga met mijn baasjes Toon en Kelly in Kruibeke wonen. Zij moeten nog alles leren en ik zal ze eens op de proef stellen de komende jaren.

Ik ben Billie het Roze bandje, Kathy & Salima zijn mijn baasjes ik ga samen met hun genieten van de zee want ik ga in Bredene wonen. Natuurlijk ga ik hun moeten opleiden zodat ze kunnen worden uitgeroepen tot volwaardige bezitters van een witje aan zee. 

Ik ben het paarse bandje en kreeg de naam Atlas, mijn baasjes juf An & Frank rijden met mij naar Holsbeek. Samen met mijn grote mensen zus gaan we de lessen volgen en genieten van het leven. Ook hier is er nog veel werk aan de winkel hoor.

Ik ben Ties het Blauwe bandje, Ik ga samen met Davy & Miranda naar Gavere en ga daar een mooie toekomst te gemoed want ik krijg er dadelijk 2 mensen kindjes / vriendjes bij en een labrador die mijn grote vriend gaat worden. We zullen eens zien wie het slimste word van de viervoeters.

Ik ben het Grijze bandje en noem voortaan Tyco, mijn baasjes vinden dat die naam past bij mij want Dirk & Christa zijn ervaren hondenbezitters en nemen me mee naar Aalter waar ik heel veel andere honden ga tegen komen en heel veel knuffels ga krijgen van de hele familie.

Als Specialleke van Oma mag ik in de roedel blijven zij gaan me opleren samen met Oma natuurlijk want ik ben doof en zal veel geduld nodig hebben van iedereen hoor. Van Oma kreeg ik de naam Torox want in het Maltees betekend dat doof en toevallig woont oma haar zoon in Malta. Het zal een uitdaging zijn en vooral leren hoe met mij te communiceren.