Geboorte.

Wij zijn op 25/05/21 ongeveer 55dagen in mama haar buik aan het groeien, zoals je op de foto's kan zien is mama haar buikje al goed dik en rond en zijn mama en oma klaar om ons te begeleiden naar de grote wereld. Want vanaf morgen begint Oma met het opnemen van de temperatuur van onze mama zodat jullie ook goed kunnen mee volgen, want als de temperatuur één graad zakt dan word de eerste pup binnen de 24 uur verwacht. Vanaf morgen kan je ons dus dagelijks volgen en hopelijk kunnen jullie er even hard van genieten zoals wij hier alemaal.

Temperatuur vanaf 25/05/21

Dag   Ochtend    Avond

55        37.5°      37.5°  Dinsdag

56        37.7°      37.6°  Woensdag

57        37.8°      37.5°  Donderdag

58        37.6°      37.4°  Vrijdag

59        36.5°

                                                                                           29/05/2021

De laatste loodjes wegen door natuurlijk.

Tot nu toe doet mama het zeer goed, ze is nog vrij rustig en enkel haar temperatuur was vanmorgen vroeg gedaald. Maar dat wil niet altijd iets zeggen natuurlijk, want mama kwam net uit de buiten dus. Het zijn puntjes natuurlijk waar wij als baasjes goed op letten net als gisteren ochtend heeft ze maar de helft van haar eten op gegeten tot blijdschap van papa natuurlijk want die mocht de rest op eten. Maar het minder eten is ook teken dat het niet meer lang duurt. Op de foto kan je mama haar heeél dikke buik zien en die is echt dik hoor, alles spant er is geen plekje meer over. Oma komt wel regelmatig aan mama haar buik voelen om te weten of er nog genoeg beweging is, maar ook gewoon omdat ze dat prille leven zo fijn vind.

Genieten jullie lekker van het zonnetje de komende dagen want eindelijk is de zon er, wij blijven nu nog even lekker knus bij mama tot het tijd is om naar de grote wereld te komen enzo kunnen we het jullie lekker spannend maken.

❤❤❤❤

      30/05/2021

Up date:

Mama en wij zijn gisteren avond rond 21 uur begonnen met de bevalling. We zijn nu bijna zondag middag en zijn nog steeds bezig want Oma moet telkens 2 uur wachten als er een pup komt of niet als dat niet zo is dan pas mag oma een spuitje geven om te zien of mama haar buikje wel leeg is, komt er dan nog eens na 2uur geen puppy meer dan is het gedaan. maar tot nu toe is dat nog niet het geval. Ja onze bevallingen kunnen soms lang duren dat hoort erbij hé oma.

We gaan jullie voorlopig niet langer in spanning laten want misschien moeten we mensen teleur stellen, misschien toch al gelukkig dat ook Q-T nog binnen een tien tal dagen zal bevallen.

Momenteel zijn we met één Reu en zeven Teefjes, straks of morgen hoor je of we het hierbij houden of niet. ook zal Oma deze avond en morgenavond de toekomstige baasjes een telefoontje doen.

We houden het nog even spannend voor de definitieve uitslag hihi.

 1/06/2021

Hier zijn we dan hoor:

Jullie hebben lang moeten wachten op nieuws van ons, maar wij hadden zondag namiddag nog niet gedaan hoor. wij zijn ondertussen wel met zijn 10 jaja en één reu nog steeds en 9 teefjes straf nog nooit meegemaakt. Oma voelde bij mama dat haar buik nog niet helemaal leeg was maar voelde ook geen beweging meer in dat geval kan je weinig doen. Uiteindelijk zijn er nog 2pups ook dames met het zelfde gewicht als de andere heel laat nagekomen en waren spijtig genoeg niet meer in leven. Nu weten we ook hoe het komt dat mama zo extreem dik was.

Onderaan vind je onze geboorte uren en gewichtjes mooi op een rijtje. Daarna onze eerste foto's natuurlijk niet te vergeten.

Oma heeft jullie nog niet gecontacteerd omwille dat het toch wel heel vermoeiende twee dagen waren maar ook het feit zoals jullie weten zijn er heel veel aanvragen voor een reu. Nu natuurlijk de mensen die kozen voor een teefje gaan keuze genoeg hebben. Daarom stel ik voor om nog niet iedereen te contacteren en te wachten tot ook de pups van Q-T geboren zijn. Dan kunnen we samen kijken en overleggen wat het beste is voor iedereen. indien jullie vragen hebben stuur me dan even een mailtje aub want ik ben niet getrouwd met mijn GSM en zal daardoor vaak niet opnemen. 

jullie kunnen nu alvast genieten van onze eerste levensdagen.

     Pup &               Geboorte      Teef/Reu      Gewicht

kleur bandje.            Uur.

---------------------------------------------------------------------------

1) Bruin bandje       21u 40          Reu             390 gr

2) Oranje bandje     23u 55          Teefje           415 gr

3) Wit Bandje        01u 50          Teefje           470 gr

4) Geel Bandje       02u 30          Teefje           435 gr

5) Roos Bandje      03u 05          Teefje           405 gr

6) L Blauw  Bandje 04u 45         Teefje          410 gr

7) Rood Bandje     07u 36           Teefje          375 gr

8) Grijs Bandje     09u 30           Teefje          410 gr

9) Paars Bandje    11u 10            Teefje         470 gr

10) D Blauw Bandje 12u 10        Teefje         410 gr