Het afscheid blijft moeilijk:

Daarom beginnen we nu voor een keertje eerst met onze laatste fotoshoot en onze gewichtjes enkele dagen voor ons vertrek.

Dan kan je kennismaken met onze baasjes en waar we naartoe zijn getrokken, om samen een geweldige en mooie toekomst te beleven.

Deze knappe stoere dame was op 7 weekjes al 8.350 kg.

Op mijn 7 weken ben ik 8.200 kg als man niet slecht.

Knap, jong en blond, is op 7 weken tevree met 8.100 kg.

Met mijn speelse lichaam weeg ik op 7 weken 6.500 kg.

De speelvogel verbruikt veel dus op 7 weken 6.500 kg.

Een knappe man op 7 weken met een mooi getal van 7 kg.

Op mijn 7 weken woog ik al 8.500 kg.

Onze Baasjes:

Als eerst geborene met het witte bandje, wordt ik voortaan aangesproken als mevrouw Nouchka. Samen met mijn baasjes Anne & Luc woon ik nu in Bonheiden, mijn baasjes hun geluk kan niet op nu ik er ben natuurlijk.

Ik ben nog eventjes bij Oma voor dat mijn baasje mij kan komen halen, maar ik heb wel al de mooie naam Milo gekregen en ga in Gent wonen met baasje Pieter.

Ik ben nu de knapperd Lefko die het grijze bandje droeg. Zoals jullie kunnen zien woon ik nu in een voltallig gezin die mij helemaal in de watten gaan leggen natuurlijk. Samen met Mama Nele & Papa Steven en mijn kleine mensen broer en zus is Londerzeel niet meer veilig nu.

Deze knappe dame heet nu Tiana met het gele bandje, ik heb er twee grote broers bij gekregen ééntje die net als mij uitziet alleen in het groot en Tosca de Jack Russel is wel kleiner dan mij. Samen met mijn baasje Johan, mijn broer Tikani, Tosca & ik wonen wij in Borgloon en zullen ze daar eens laten zien hoe het moet.

Ik ben vanaf nu Finn gekend als de deugeniet met het paarse bandje. ik ben met mijn baasjes Bo & Seppe in Koersel gaan wonen. Wij gaan vast en zeker ons diploma behalen.

Wat vind je van Kenzo want zo heet ik nu, eerder gekend als het zwarte bandje. Ik mag samen met mijn baasjes Alida & Jean overal mee naartoe, natuurlijk zal ik me moeten gedragen. Daarvoor gaan we in de regio van Ekeren les volgen om te laten zien dat wij ook perfect passen met jong gepensioneerden.

Ik noem voortaan Quito en droeg het groene bandje: Ik ga samen met mijn baasjes Sam & Marieke naar de regio van Vloesberg bij Gent. Wij gaan daar samen laten zien hoe prachtig de witjes wel niet zijn.