Van Week één tot 2 weken.

 

              12/12/2020

Anderhalve week:

Wat zijn wij toch knap vinden jullie ook niet, oma is in elk geval weer helemaal verliefd. Uiteraard zoals het hoort groeien wij goed en heeft mama het moeilijk om de melkbar gevuld en draaiende te houden hoor, wij hebben nu ook al veel meer nodig natuurlijk want wij zijn grote eters. Dus krijgt ons mama elke dag wat melkproducten bij om ons te kunnen bij houden, het lijkt wel bijna een koers hihi. 

Onze oogjes beginnen in de hoekjes open te gaan en wij kunnen al het verschil maken met licht en donker met alle lawaai van dien want voor ons is dit allemaal nieuw. Tegen onze volgende fotoshoot zullen sommige van ons hun oogjes open zijn. Dat vind oma altijd zo cute, die kleine oogjes opzoek in de grote wereld. Wij dragen nu ook al echte honden riempjes met onze eigen kleur mooi hé.

💋💋💋

                                             15/12/2020 

Twee weekjes jong:

Wij beginnen al goed te bewegen hoor jaja nog enkele dagen en we kunnen stappen. Oma heeft ook de stangen weg gehaald zodat wij maar vooral ook mama meer plaats heeft. Strakjes krijgen wij onze eerste ontworming en oma zegt dat dat lekker is we zullen toch eerst goed proeven hoor.

Onze oogjes zijn zo goed als open met het gevolg dat wij mama gaan zoeken buiten de kist en er al enkelingen van ons uit zijn geraakt hihi. Oma gaat ook deze week onze nageltjes knippen omdat we anders mama pijn doen tijdens het drinken want het zijn precies naalden.

Onze fotoshoot is er ook weer en in ons leuk filmpje kan je zien hoeveel vooruitgang we al hebben gemaakt.

❤❤❤

Onze Jongens:

Onze Meisjes: