Week 6 in ons prille leven.

                                            12/01/2021

Spelen, Spelen en Spelen,

Dat is wat wij doen spelen door het hondenluik kruipen daar in de regen lopen en dan eenmaal terug binnen glijden we uit omdat we alles hebben nat en vuil gemaakt. Tot frustratie voor Oma die al enkele keren zich heeft gestoord dat het regent en dan zegt ze; Ooh nee vandaag alweer regen toch niet hé hihi. Maar wij vinden dat nu net zo leuk.

Daarom deze week ook geen fotoshoot, want zoals jullie weten in deze weken is de website iets minder belangrijk dan de testjes die oma bij ons wil doen. En dan is regen echt niet welkom hoor. Onze testen zijn enorm belangrijk voor Oma omdat ze aan onze baasjes toch een beetje moet kunnen uitleggen hoe wij in elkaar zitten.

Ondertussen is er ook een probleempje opgedoken, bij de vereniging van KMSH zijn ze de website aan het vernieuwen. Momenteel kunnen er geen dossiers worden afgewerkt. Oma moet de swap staaltjes nog ontvangen van de vereniging en zolang die niet zijn afgenomen mogen wij niet naar de nieuwe baasjes gaan. 

Maar goed nieuws is er ook hoor!!  We krijgen vandaag onze inentingen en onze chip zal worden geplaatst ook onze boekjes worden in orde gebracht. Vandaag komt Oma dus te weten wie van ons kleinzielig is zegt ze en dan zegt ze weer ja kan wel een beetje pijn doen. Maar daar kunnen wij wel tegen hoor en ja anders hoort ze het wel zeker.

❤👍👍❤