Helaas hoort afscheid nemen er ook bij Oma.

Het is geen echt afscheid maar tot ziens,

gelukkig gaan we deze schatjes in de toekomst kunnen zien uitgroeien tot prachtige volwassen witjes. Ze los laten blijft moeilijk, hier boven hebben ze er dan ook voor gezorgd dat we toch alweer fantastische baasjes zijn mogen tegen komen, die we ontzettend blij hebben kunnen maken en onze schatten die gouden mand van liefde de komende levensjaren met trots zullen geven. Een heel gerustellend gevoel en dat bied een grote troost en fierheid. Want ook ik heb mogen genieten van de liefde en verzorging tijdens deze schatjes hun eerste 8 weken in deze grote wereld.

Nu is het tijd om aan het grote werk te beginnen en de vleugels uit te slaan, zodat zowel onze witjes als hun baasjes kunnen genieten van het samen zijn. En zich het leven niet meer zullen kunnen voorstellen zonder deze levensgezel en gezinslid in hun leven. Geniet elke dag van deze mooie puppy tijd maar geniet vooral van de komende jaren die jullie samen zullen delen en doorbrengen.

Graag willen we ook de baasjes bedanken voor de mooie en lekkere geschenken van dankbaarheid. Maar ook voor de vele en leuke puppy bezoeken waar we samen van hebben kunnen genieten. En is er een vraag dan horen we het graag.

Met trots stellen we hier dan ook onze nieuwe baasjes voor...........

Ik was de eerste die het levenslicht zag en kreeg van mijn baasjes de naam Nestor. Ik zal Wouter en Annelies de weg van de hondentaal moeten aanleren vrees ik, want ik ben de eerste echte hond voor mijn baasjes. Zo zullen wij samen in Vosselaar laten zien hoe fantastisch het leven is met een witje aan je zijde.

Ik was het groene bandje, voortaan wordt ik aangesproken met de naam Koda. Ik heb er meteen een mensen broer en zus bij en de vier poezen des huizes zullen mij moeten erbij nemen. Samen met Wendy en Jimmy vertoef ik dan ook de komende jaren in Tremelo met dit prachtige gezin.

Als eerst geboren dame droeg ik het paarse bandje, mijn baasje is verliefd op de naam Reven hi waardoor ik nu deze prachtige naam mag dragen. Wij zijn ondertussen ook helemaal stapel verliefd op elkaar hoor, want Jorg mijn baasje vindt dan ook dat heel Voortkapel het mag weten.

Hallo, even mijn baasje Pieter voorstellen, want hij koos voor mij de blauwe kleur. Ik heb de mooie naam Noah van hem gekregen, wij gaan samen een hele weg beleven wees maar zeker. En in Gent zullen ze ons heeél vaak tegen komen, zo zijn ze dan nu in Gent een witje rijker geworden.

Hallo ik ben Oona en droeg het gele bandje. Even gelijk mijn baasjes Stephanie en Pieter-Jan voorstellen, ik ga bij hun samen wonen in Tongeren naast Ambiorix. Want daar kunnen ze wel wat goed opgevoede witjes gebruiken vinden wij.

En wat vinden jullie van de naam Buddy, mooi hé. Mijn baasjes zijn natuurlijk door het dolle heen, eindelijk komt ze mee naar huis. Het hele gezin keek er naar uit tot ik groot genoeg was om mee te gaan naar As bij Genk.

Als laatste heer in de rij heb ik van mijn baasjes de naam IO gekregen. Met fhilip en Tinneke als baasjes ga ik me veel kunnen permiteren en misschien wel lekker achter de poezen aan gaan. Ik neem mijn intrek in Wellen, kort bij Oma zo kan ik haar en mama toch ook regelmatig nog eens een bezoek brengen.

Hallo allemaal als kleinste van onze groep kreeg ik de naam Hayley, mijn baasje Dieter gaat heel goed voor mij zorgen en ik ga heeel veel met hem knuffelen en voor hem zorgen hoor. Want de grote baasjes lieve & Ludo des huizen zullen wel enn oogje in het zeil houden denk ik en als ik niet braaf ben dan weet heel Tongeren het das niet goed hé.