Van 2 weken tot 3 weken.

                               19/12/2020

Twee en een halve week:

Onze stapjes beginnen al heel goed te gaan hoor, enkel op de tegels is het nog wat moeilijk maar dat komt in orde zegt mama. We hebben onze eerste ontworming gekregen en ondertussen eten wij ook al allemaal vlees dat oma ons nu nog even met de hand geeft. De hoeveelheid is nu ook nog te weinig om al uit de kom te leren eten. Daarvoor moeten we ook eerst goed kunnen stappen anders gaat dat niet.

We hebben allemaal van oma een manicure gekregen deze week zodat onze nageltjes minder scherp zijn. Ook beginnen nu de aanpassingen hé, zoals de beer op de foto bovenaan die dient om ons op te vangen als we uit onze kamer komen zodat we ons zeker geen pijn kunnen doen. Ook gaan onze eigen beertjes nu apart en dienen enkel om foto's te maken totdat wij vertrekken.

Geniet lekker mee van onze wekelijkse vooruitgang.

💋💋💋

                              22/12/2020

Drie weekjes al:

Onze stapjes gaan elke dag beter, wij mogen nu van Oma ook al de hele dag uit de werpkist. Want ze zegt tegen dat het bezoek komt moet ze zijn opgeruimd anders hebben de mensen niet genoeg plaats natuurlijk. Aja want er moeten toch ook stoeltjes gezet worden zodat iedereen kan zitten om bij ons te knuffelen hé. 

Oma heeft wel vergeten om een filmpje te maken van ons, jullie zullen het dus moeten doen met de foto's die er zijn. Maar onze fotoshoot is er wel hoor. Tussen de 3de en 4de week gaan onze oortjes open en maken we extra lawaai omdat we niet weten vanwaar al die geluiden komen natuurlijk.

Kusjes en likjes van jullie toekomstige witje hihi.💋💋💋

Onze Heren:

Als eerste geboren ben ik vandaag 2.045 gr.

Eentje van de lichtste maar zeker zo sterk, 1.320 gr.

Ik ben het grijse bandje met een goeie 1.780 gr.

Uitgeroepen tot knapste man van de week, 2.025 gr.

Als dit geen puppy leven is???

Onze Dames: 

Ook hier genieten we van onze puppytijd.

Eerst geboren dame met een knap gewicht van 2.030 gr.

Ja sorry maar de dames hebben meer karakter, 2.130 gr

Uitgekozen tot knapste dame van de week, 1.745 gr.

Ook ik heb een knappe score van 2.125 gr.