Onze Baasjes

 

Afscheid nemen.

 

Wij hebben afscheid genomen van al de 4 en 2 voeters bij mama. Hier kan je kennismaken met onze baasjes en waar wij in de toekomst uithangen, zo dat wanneer jullie bij één van ons in de buurt bent je weet van hier woont ook een witje van Appa. 

Graag willen we de baasjes ook bedanken voor de vele en leuke geschenken en attenties. Dat is een groot compliment voor Oma want dat wil zeggen dat ze goed voor ons heeft gezorgt en jullie tevreden baasjes zijn.

Oma neemt niet graag afscheid en zegt dat wij allemaal elke dag in haar reuzen hart zitten en ze altijd bij ons is en aan ons denkt. Want ze weet dat wij ook nu weer allemaal fantastische baasjes hebben die het beste voor ons willen. 

Natuurlijk wenst Oma iedereen de nodige kennis om van ons fantastische witjes te maken zodat wij ook bij jullie niet meer weg te denken zijn. Met vallen en op staan leren jullie het meest en elk van jullie zal er op zijn manier een prachtig witje aan over houden.

Veel succes allemaal

en vergeet niet om met volle teugen van je puppy te genieten.

 Ik ben Renko met het zwarte bandje.

Ik heb de taak gekregen om mijn baasjes een goede opleiding te gaan geven, zodat ik de mooiste en liefste witje van de wereld wordt.

Mijn gouden mandje staat in Dendermonde.

Quiby is voortaan mijn naam.

Ik ben de gekke dame die het groene bandje droeg en iedereen bang van was, maar mijn baasjes Bryan & Wonne zijn helemaal verliefd op mij.

Ik mag bij hun in Diepenbeek de kust onveilig gaan maken.

Hoy ik ben Noukie.

Ik droeg het witte bandje en blijf dicht bij Oma wonen in het Limburgse Alken. Wij gaan daar samen de paarden verzorgen en ik heb er 2 grote zussen zomaar gratis bij gekregen.

De twee voeters van het gezin neem ik er graag bij.

Wat vind je van de naam Ziva ??

Past perfect bij mijn rose bandje. Ik krijg van mijn baasjes binnen kort er nog een broertje bij zodat wij samen eens zullen laten zien wie de baas is in huis. 

Wij gaan ons in Hallaar gedragen als die zalige viervoeters waar iedereen van droomt.

Ik kreeg de naam Lily van mijn baasjes.

Met het gele fluo bandje moet ik zorgen dat alles altijd veilig verloopt. Maar ook ik ga zorgen dat mijn baasjes een goede opleiding krijgen hoor, zodat mijn Oma fier kan zijn op mij. 

Als jullie eens in Meerbeke komen en je ziet een witje dan ben ik het hé.

Hallo ik ben Igor.

Van bij mijn geboorte kreeg ik het Blauwe bandje en mijn baasjes waren verkocht. Ik ben nu de kleine broer geworden van Hagar ook een witje die mijn baasjes gaat helpen om mij van alles te leren. Of dat gaat lukken is nog af te wachten.

Ik woon maar 20 min van ons Oma in Budingen bij Zoutleeuw.

Louloup vertaling van Wolf.

Het Oranje bandje was van mij en ik ben een weekje langer bij Oma gebleven. Ik heb veel mensen baasjes gekregen hoor en als mijn baasjes op vakantie gaan mag ik altijd mee want we zijn met genoeg om op Louloup te passen denken ze hi.

Mijn baasjes zijn mij ver gaan zoeken hoor want ik woon nu in Mariakerke. 

Mijn naam is Pavlov.

Ik ben de eerst geborene en paars was mijn erkenningskleur in het nestje. Nu woon ik bij het enthousiaste koppel Charlotte en Wouter. Helemaal verliefd op mij natuurlijk. 

In Zelzate zullen wij ze eens laten zien hoe knap wij witjes wel zijn.