Wij wensen alle baasjes veel plezier en een prachtig lang leven met hun Witje.

Geniet van jullie nieuwe gezinslid.

De kleinste meid van de groep blijft bij Oma in de roedel voortaan heet ik Uschi. en Oma zal haar werk aan mj hebben want ik ben helemaal mama Qyra met een sterk karaktertje.

Ik was het grijze bandje maar voortaan heet ik Usko ik ga bij deze lieve baasjes wonen in Desselgem en zal regelmatig de poezen van de Kittery proberen te plagen hihi.

Ik (het witte bandje) ben omgedoopt naar Uma samen gaan we in Vosselaar laten zien hoe goed wij witjes wel niet zijn.

Ik (het gele bandje) verhuis mee naar Bree, ik kreeg de roepnaam Sky en zal met het gezin vele leuke dingen gaan beleven.

Wij vertrekken naar Lembeek. Als de dame met het roze bandje kreeg ik de naam Unah mijn baasje zal veeél werk hebben aan mij hoor want ik zal me niet vlug gaan vervelen.

Ik was het blauwe bandje nu ben ik Nova, in Tielen zullen ze opkijken van deze knappe dame hoor. Ook mijn baasjes moeten nog veel lessen gaan volgen om van mij een perfect witje te maken.

Als enige jonge heer in de groep zal ik me moeten bewijzen aan mijn baasjes hoor, een baas als hondeninstructeur moet laten zien dat ik de perfecte match ben. Wij gaan naar Hoeleden en voortaan heet ik Lou.

Deze knappe dame droeg het groene bandje voortaan wordt ik aangesproken als Ziva, ik ga samen bij mijn baasjes in Lanaken de boel onveilig maken haha.

Mijn baasjes zullen het moeten ervaren ik het rode bandje ga het ze zeker niet makkelijk maken in Kuringen want ik krijg er een grote broer Raiko bij en ik heet voortaan Nova.

Ik (het oranje bandje) heet vanaf nu Emy, samen met mijn baasje Christine ga ik in Boutersem wonen en ze zal ook nog veeél moeten leren in de hondenschool. Ik niet hoor, ik moet alleen maar doen wat ze vragen.

Opmerkingen

Christine Ronsmans

02.08.2021 19:08

Zie de baasjes eens glunderen! Hoe mooi!😊

Meest recente reacties

05.11 | 09:39

Wat een schatjes 😍

29.10 | 20:03

Dank u wel mama en oma om zo goed voor ons te zorgen...wat was het een fijne eerste ontmoeting

20.10 | 09:28

Wat doen ze het goed...

13.10 | 08:14

Was het al maar 29 oktober...ooohhh ze groeien als kool

Deel deze pagina