Wij wensen alle baasjes een gelukkig en lang leven met hun Witje.

Geniet van jullie nieuwe gezinslid.

Gelukkig heb ik een baasje met al wat ervaring, ik was het rode bandje maar vanaf nu heet ik Nora en ik ga in de Panne samen spelen en slapen met de poezen.

Ook ik ga moeten wennen aan de poezen in Mechelen hoor, als de dame met het witte bandje heet ik nu Unique meer ik krijg ook een tervuurse herder als grote zus zij zal me wel helpen om de poezen op te leren.

Hey ik ben die knappe en enige jongen ik heb de stoere naam Thor gekregen van mijn baasje. Wij gaan in Laakdal wonen maar natuurlijk ga ik het baasje moeten opleiden tot een perfecte honden bezitter.

Gelukkig hebben mijn baasjes al wat ervaring want als actieve dame met het gele bandje zullen ze me wel de baas kunnen, ah ik heet nu Laika en zal in Zonhoven samen met de baasjes eens laten zien hoe flink ik kan zijn.

Ik was het paarse bandje maar voortaan heet ik Luna mooie hé, ik ga met mijn baasjes in Paal wonen. Ook ik zal hier moeten bewijzen en zorgen dat mijn baasjes de perfecte witjes bezitters zijn.

Ik ben het Roze bandje oh nee voortaan heet ik Mila hoor, samen met de baasjes ga ik in Harelbeke wonen en ik ga mijn baasjes opleren tot fiere hondenbaas.

Als laatste ben ik mogen blijven, maar nu vond mijn baasje het toch hoog tijd om mij te komen halen, ik was het Oranje bandje dat nu Luna heet. Wij gaan elkaar opleren heb ik baasje horen zeggen.

Opmerkingen

Karin vertongen

15.08.2021 11:20

Allen heel veel geluk gewenst met hun schoonheid. Ondertussen zijn ze al 2 weken bij ons en al flink gegroeid.

Meest recente reacties

05.11 | 09:39

Wat een schatjes 😍

29.10 | 20:03

Dank u wel mama en oma om zo goed voor ons te zorgen...wat was het een fijne eerste ontmoeting

20.10 | 09:28

Wat doen ze het goed...

13.10 | 08:14

Was het al maar 29 oktober...ooohhh ze groeien als kool

Deel deze pagina